Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Μια μέρα μακριά από γιατρούς και ασθένειες


Από την Εσθέρ Χριστόσκοβα
Montana


Συχνά στο διαδίκτυο βλέπω φωτογραφίες σε όμορφες γυναίκες χωρίς μαλλιά, που πάσχουν από καρκίνο. Ορισμένες φωτογραφίες είναι τόσο καλές που αναρωτιέμαι αν πραγματικά αυτές οι γυναίκες έχουν σχέση με την ασθένεια ή απλώς είναι μοντέλα.  Και όταν με πιάνουν τέτοιες σκέψεις φουντώνω μέσα μου, επειδή ο καρκίνος δεν είναι σέξι. Ο καρκίνος σημαίνει πόνο, ναυτία, φαλακρό καιφάλι και σπασμένες καρδιές.

Πριν από μερικές ημέρες όμως, ψάχνοντας για πληροφορίες σχετικά με μια παρόμοια φωτογραφία, βρήκα κάτι ενδιαφέρον που με έκανε να αλλάξω τελείως γνώμη.

Η οργάνωση The Oldham Project  πήρε το όνομά της από τις δύο αδελφές του Oldham που έχασαν τη μάχη τους με τον καρκίνο. Μόνο η τρίτη τους αδελφή η οποία επίσης είχε καρκίνο, ευτυχώς το νίκησε. Η ιδέα αυτού του έργου είναι να τεκμηριώσει και να απομνημονεύσει τη ζωή των ανθρώπων που πάσχουν από βαριές ασθένειες. Το ξεκίνημα έγινε το 2008 ως φιλανθρωπικό ίδρυμα που παρέχει δωρεάν φωτογραφίσεις σε όποιον θέλει να περάσει μια μέρα μακριά από την ιατρική, μακριά από τους γιατρούς, μακριά από την ασθένεια. Μια μέρα που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση τους, θα αισθανθούν σημαντικοί, θα διασκεδάσουν, και θα αφήσει μια όμορφη ανάμνηση γι 'αυτούς και την οικογένειά τους. Ένα υπέροχο δώρο για τις βασανισμένες ψυχές.

Το blog της The Oldham Project περιέχει συναρπαστικές ιστορίες που περιγράφουν τα συναισθήματα αυτών των ανθρώπων. Ιστορίες που κόβουν την ανάσα. Οι περισσότεροι από αυτούς φεύγουν από την ζωή για πάντα. Άλλοι, που έχουν επιβιώσει για λίγο, επιστρέφουν ξανά για μια νέα φωτογράφηση επειδή ο καρκίνος έχει επανεμφανιστεί. Επιστρέφουν για να ζήσουν ξανά μια αξέχαστη μέρα ελπίζοντας ότι η ασθένεια θα παραμείνει σαν ένα κακό όνειρο, αλλά με μερικές όμορφες εικόνες.

Colin and Scott
Sindy
Chad
Hanna
Heder
Trina
Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας! Για να μην χάσετε ούτε μια ανάρτησή μας, γραφτείτε στη φόρμα η οποία βρίσκετε πάνω δεξιά. Μοιραστείτε τα νέα αυτά με τους φίλους σας!

Στο επόμενο άρθρο μας θα μάθετε: 
Παραμείνετε νέοι 
απο τον Richard Templar
«Αν ανησυχείτε για τη γηρατιά, θα πρέπει να σταματήσετε επειδή δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι 'αυτό. Η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη. Η φυσική γήρανση είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους, και η αναβολή της με ατελείωτη πλαστική χειρουργική δεν έχει νόημα. Καλύτερα - παραμείνετε νέοι! ......»

Μπορείτε να διαβάσετε επίσης:

Το Ίδρυμα και
ο Dr. Neal Kassell
Είναι αντιστρέψιμη
η αυτοάνοση ασθένεια;
Οι πιο συχνές ερωτήσεις



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου